onsdag 8 december 2010

Drömmar

Än så länge har jag inte drabbats av vad de kallar typiska graviddrömmar, vad jag vet.

Men det är väldigt ofta, om inte varje morgon/förmiddag jag drömmer att jag går upp och fortsätter min dag som jag ska - så med andra ord behöver jag ju inte vakna och gå upp eftersom jag redan är uppe ;) vilket oftast innebär försovning, som idag, till halv 12.

Ofta kan det vara drömmar i drömmar också, att jag drömmer att jag vaknar från en sådan morgondröm, går upp, och fortsätter min dag.. etc ;) flera lager drömmar är intressant, men väldigt förvirrande.

Inatt drömde jag inte bara i lager utan dessutom ngt riktigt hemskt. Jag drömde att jag körde på (jag hade antagligen körkort ;)) och dödade en vän, eller snarare fd vän (en av de där som sagt upp kontakten) någonstans ute i en förort, kändes som Brämhult utanför pappas hus.

"Vännen" var i drömmen en mycket känd rockstjärna, och hela världen sörjde hans död, och jag gick runt och höll på denna hemlighet och mådde rejält dåligt över den.

.. och så vaknade jag (i drömmen), lättad över att det bara varit en dröm, vilket borde varit självklart för mig, eftersom jag ju VET att han inte är en rockstjärna. Men så visade det sig att han faktiskt dött under natten ändå, och jag blev helt förkrossad över min "sanndröm". Det var i detta läget han "mergades" ihop med en annan bekant, så det var alltså den andra bekanta, samtidigt som "Vännen" (i samma person på ngt sätt) som hade dött.

.. och jag satt vid samma bord som hans flickvän som blev arg på mig för att jag satt och nynnade på en låt som han hade hatat.

Tja.. och sedan vaknade jag - igen - men nu till verkligheten. Tror jag ;)

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej Cat! Jag heter Felicia och håller för tillfället på med en drömstudie! Jag tycker att du har väldigt intressanta drömmar och jag undrar om jag skulle kunna få ta en del av dem i min studie? Du kommer självklart att förbli helt anonym!
Tack på förhand!

// feliciasomnium@outlook.com

2016-01-25 15:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida