onsdag 11 november 2009

Killar, killar, killar

Inatt drömde jag bara om fd pojkvänner. Kanske utvecklar med detaljer om jag kommer ihåg dem senare, brått nu ;)

Det var slut mellan mig och Thomas, och av någon anledning åkte jag hem till ett ex och hans sambo och skulle bo hos dem. Det var ett väldigt snack om ifall jag skulle sova nere i sängen på golvet, eller uppe i sängen i tornet. Han ville sova där uppe så han kunde titta ner på mig i sängen där nere, och då blev hans sambo arg. Men hon var ändå väldigt trevlig mot mig.

Ett annat ex ringde och ville att jag skulle komma hem till honom och bo med honom. Jag gjorde det, och det blev vi igen - vilket jag inte skulle vilja för allt i världen irl. Det kom ett blombud med en liten söt bukett blå ängsblommor från exet jag var hemma hos innan, och jag var helt förundrad över att han lyckats leta upp var jag var så att han skulle kunna skicka blommor.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida