måndag 9 november 2009

Krig, pirayor och kärlek

Vi skulle åka och hälsa på en kompis, och så när vi kom fram (jag och thomas åkte bil dit med den vi skulle till) såg vi att loriel-Jonas och några till packade ur ett flak där vi skulle parkera.

Jaha vad kul, bor han också här! Sa jag och hoppade ur bilen för att gratta honom för att han just fått barn. Och så kom jag på "ja just det, de skulle ju flytta, tur att vi slipper hjälpa till" men gick ändå in i huset, utan att bära med mig något, i jakt på loriel.

Där inne var det full rulle, stor fest med massa människor överallt. Jag träffade då och då folk från när jag gick i låg- och mellanstadiet, och kramade dem (johan, peter, david, tex) och när jag träffade peter 2 råkade han pussa mig på munnen, vilket blev väldigt pinsamt för honom och jag retade honom lite.

Thomas var inte jättenöjd över att ha hamnat på en fest med massa folk han inte känner, men han satte sig i en soffa med ryggen mot en tv, och kopplade in sin palm (!) i mediacentret för att kunna kopiera in några serier från Jonas samling.

Precis när han bläddrat sig fram till rätt serie och skulle börja kopiera drog killen som satt bredvid honom ut sladden demonstrativt. Jag sa att jag förstod att det såg skumt ut, och att han så klart ville skydda sin vän Jonas mot konstiga människor som kommer och pillar med hans saker, men lovade honom att vi känner Jonas och att han skulle vara ok med det.

Killen vägrade ändå gå med på det, så då började jag leta efter Jonas för att kunna be honom om att förklara för killen hur det ligger till.

Jag lyckades springa in i honom men han var så stressad och virrig så han fattade knappt vem jag var.

Och så träffade jag några tjejer från min högstadieklass.. Johanna och Anna (populära tjejer på den tiden). Johanna hälsade, Anna gick bara förbi.

Jag gick för att tvätta händerna i närmsta handfat, minns inte varför, och valde ett av alla de handfat som stod strategiskt utplacerade i det stora vardagsrummet. På vägen mot det såg jag tjejerna sittandes i ett större gäng en bit bort, och alla tittade på mig med blickar jag kände igen från förr.. "vad har HON här att göra". Och jag kände mig väldigt nervös över att alla tittade och var rädd över att göra bort mig.

Och naturligtvis gick handfatet sönder så att det sprutade vatten åt sidan. Anna blev arg eftersom vi var hemma hos henne (?) och hennes pappa skulle bli så arg. Så hon tog en vattenkanna och skulle börja hälla vatten över mig "för att jag skulle förstå hur det känns", men jag tog tag i kannan och hällde allt vatten över henne istället.

Hon blev så klart fly förbannad och det hela startade ett krig. Hon försökte hämnas om och om igen på kvällen, men jag avvärjade försöken varje gång, så de bara drabbade henne, vilket gjorde nästa försök värre och värre.

Vid det sista tillfället så hade hela stället förändrats, så hela husets golv var gallergångar (sådana som i stora industrier) ovanför ett vackert ljusgrönt-turkost iskallt hav, med några stim av fiskar i. Det var Annas pappas fisksamling.

Jag började försöka fånga en fisk i en håv vilket var löjligt lätt, jag bara höll håven framför fiskarna, och så simmade en in i den.

Anna kom med sin sista hämnd, och förvandlade fiskarna till stora hungriga pirayor som jagade mig hit och dit över den nu jättestora ytan med hav och gallergångar (som var precis vid ytan). Det enda jag hade till mitt försvar var håven och gallren, så jag fick lura fiskarna så de simmade med stor kraft mot gallren och gjorde illa sig.

Jag drömde en annan dröm också, som var innan denna. Minns den inte lika bra, men den handlade i alla fall om att jag och några andra var på en resa. Ett par (som är ett par irl) hade det jobbigt, tjejen i förhållandet (som är helt fantastisk irl) var en riktigt sur bitch, otrevlig, tråkig, ointressant och ointresserad av allt och alla, speciellt sin pojkvän.

Han började då ty sig till mig, och tittade på mig med otrolig kärlek i ögonen. Han sa massa fina ord och tog med mig till platser som var fantastiska. Detta var helt underbart i drömmen, han fick mig att känna mig fantastisk och speciell.

Vi var på något exotiskt ställe, liknade Azorerna, men i drömmen var det bättre väder ;) den utspelade sig i skymningen, med solnedgång över de vackra murarna och värme och gaah..

Men när jag vaknade var det ganska jobbigt, eftersom mina drömmar är så verkliga var det som om jag vaknade med känslor för honom - och eftersom han är en vän på riktigt, som verkligen inte har intresse för mig, och jag verkligen avgudar hans tjej som också är en vän till mig, närmare vän dessutom, så blev det väldigt jobbigt känslomässigt.

Usch.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida