söndag 3 september 2006

Goth-Bush-kollektiv, ödlemänniskor och barn med löss

Hittade anteckningar: Dröm 20060903

Jag är i huset på Gigagatan i Borås, där jag bott med min mamma förut (irl men inte i drömmen). Det är en vän som bor där nu, och jag försöker ta mig in och ändra så att min wirelessrouter han har, står så att jag får bättre täckning.

Det är Bush som bor i huset, korkad men trevlig. Hans son är väldigt trevlig och "stockholmsk". Jag erbjuder mig att fixa till Bushs trädgård, och gör det ypperligt. Jag får mycket beröm. Men folk kommer dit och tar tillbaka allt jag fixat (blommor och fina träd och sådant) för att det inte blev betalt. Jag talade om problemet för Bush, och sa att om jag får en budget så kan jag lösa allting utan problem. Jag får en saftig budget och känner att allting är väldigt roligt, och att Bush var trevligare än jag trodde. Men jag kommer aldrig hålla med om hans politiska åsikter och ståhej. Idioten.

Jag sådde massa frön, så han fick ett litet grönsaksland.

I ett hus, med massor av folk, kollektiv kanske? Där ligger en stor tiger i en soffa, och ett barn "bråkar" med den, biter den över nosen etc. Tigern brottas med barnet och jag blir upptäckt av tigern. Den börjar hotfullt gå emot mig, och ska döda mig. Men jag stryker mig mot den, "stångas" som en katt. Och då ser man hur tigerns humör går från hotfullt till kärleksfullt. Och då ser jag att det inte är en tiger egentligen, utan en kille/man. Snygg, sexig, halvlångt smårufsigt svart hår. Och nu väldigt intresserad av mig. Vi går runt och beter oss som katter ett tag, somnar lite halvt på varann och så där. Hans namn är Jay, tror jag. Tre bokstäver, börjar på J iaf.

Nu är allt i ett mer goth-igt hus.. som en borg/slott. Det är som ett uteställe, folk går runt och dricker, hög musik, grupper av vänner. Men alla i medeltida utstyrsel - eller rock. Jay är en sångare i ett band, och hans vän (tror han hette Ted, eller nåt annat kort) trummisen blir jätteförtjust i mig, och jag i honom. Han ser nästan likadan ut som Jay, men "tråkigare" när han inte ler, och "sötare/gulligare" när han ler.

Båda är ute efter min uppmärksamhet, och är svartsjuka på varandra. Jag spenderar hela tiden med att gå från den ena till den andra och mysa och gosa och bli avgudad av dem. Det är som att jag är ihop med dem båda samtidigt.

Vid ett tillfälle är jag med Ted, nere vid toaletterna (som förövrigt ser ut som fängelsehålor, och är lite småäckliga), och han går in och säger att han kommer snart. Jag väntar lite, knackar sedan på, och frågar när han kommer - och ser genom den frostade glasrutan att han dricker ngt ur en liten flaska - som sprit i en miniflaska. Jag förstår med en gång att det är knark, och är otroligt besviken. Jag går därifrån och letar upp Jay. Har bestämt att jag bara vill vara med honom. När han hittar mig utanför toaletterna blir han helt sjukt glad, och jag blir uppspelt och känner hur mycket jag verkligen älskar honom. Hoppar upp i hans famn och kysser honom, och allt känns så bra, så rätt. Det har bara varit han som gällt hela tiden.

Och så hoppar jag ner och säger att jag bara ska gå in till Ted och säga att jag inte vill vara med honom, att jag ska vara med Jay. Men då är det poliser och sjukvårdspersonal där, någon har tagit en överdos inne på toaletten. Jag förstår att det är Ted, och mår asdåligt. Väntar i "kö" för att få träffa honom. Han lever men det är knappt.

Nu är allt vattenfyllt, vatten ungefär upp till låren. Och allt är utomhus, rader av barer av olika slag, och en slags "brygga" längs med barerna, så man inte behöver gå i vattnet. Men många är i vattnet ändå, och här och var finns det bord med stolar i vattnet, så man kan sitta och dricka. Det är väldigt soligt och mysigt. Jag trivs enormt.

Vid ett av borden sitter ett gäng ödlemänniskor, de är inte speciellt trevliga. Alla i drömmen är tjuvar av ett eller annat slag. Ödlemänniskorna är värst och alla är rädda för dem.

Jag hoppar runt i vattnet och leker, och vid något tillfälle ser jag Ted - som blir glad över att se mig, och jag blir glad över att se honom. Vi kramas och jag njuter av att se på hans otroligt söta/gulliga leende.

Men jag är mest med Jay.

Vid ett senare tillfälle är Jay borta och jag stjäl pengar av ödlemänniskorna, hur vågar jag? Jag dyker ner i vattnet och simmar fort som f*n bort från dem, letar efter ett gömställe. Jag hittar en slags lönngång under bryggan, med massa träväggar man får simma under/jämte/över/etc. Som slussar. Och tillslut kommer jag fram till en vägg/dörr där det finns en springa där de som gömmer sig därinne kan se vem som vill in. De släpper in mig, så klart - för jag är populär.

Där inne träffar jag Ted igen, jag är glad över att han är där, känt mig övergiven och ensam utan Jay. Det hela är ett stort gömställe, i barnkammarstil. Med många rum, med olika färger och siffror utanför. Många fotografier och bilder på väggarna. Mycket färgglatt. De frågar vilket rum jag vill ha, och jag säger "7". Men det rummet är tydligen för populärt, så där får jag inte plats. Så jag väljer ett grönt rum, där jag ser att siffran på dörrhandtaget har varit 7. Jag är väldigt nöjd med mitt rum, och går runt och tittar i alla andra rum. Ser ganska likt ut, förutom att det är olika färger, siffror och bilder. Men stilen och sängar och allt är lika.

Något barn har fått löss.

Det finns en "ledare" där, som är typ vår "mamma". En ung mycket vacker kvinna, med massor av pondus.

Sedan hade jag inte skrivit mer :/

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida