torsdag 1 januari 2004

Köksarbete, kameror och snusk

En dröm jag hade för en vecka sedan, som jag efter några dagar antecknade stödord för i mobilen: "Stor matsal, stålbord och fat, räkor och rom, rödbetor vs rödkål, tar hand om disk. Kan beställa mat via formulär på nätet. Bor med Thomas. Stort mörkt. Olika sovrum. Övervakning. Anders fixar. Olle ropar något om något han ser i webcam. HobbeN sova med mig. Thomas misstänksam. Kyssa mig sedan H för att se om vi kyssts. Går ut till honom för att säga att det är lugnt. Jag och H myser och kramas och han är jättekåt och jag petar lite." ;D

Ok detta är vad jag minns nu.

Först sitter jag på en resturang där man på bordet har en skärm som visar ett formulär där man kan välja vad man vill ha för mat. Det är indelat i kategorier som "Förrätter", "Varmrätter" etc. Finns även en kategori som heter "Matiga förrätter" - sådana man kan beställa som varmrätt om man vill. Heh, det gör ju jag ibland ;)

Så i drömmen beställer jag det jag brukar beställa IRL om jag inte är FÖR hungrig: toast med rom och gräddfil och rödlök.

Nu är jag helt plötsligt en som jobbar i resturangen, och den har helt bytt utseende. Alla bord är i rostfritt stål, som diskbänkar. Även bänkar folk sitter på och faten är i rostfritt stål. Alla äter rom och räkor och något som verkar vara en blandning mellan rödkål och rödbetor. Rödkål som "blöder".

Min uppgift är att ta alla serveringsfaten (ovala, 1 x 0,5 meter) och hälla ut det som är kvar i stora stora sopsäckar. Kladdigt och äckligt, men det ska göras.

Nu är jag och Thomas och kollar på lägenheter i ett stort mörkt hyreshus, ser ut som ett sådant som knarkare och mördare bor i på film ;) någon smutsig madrass ligger halvt mot väggen mitt i korridoren, skräp här och var och lite sönderrivna tapeter.

Vi hittar tillslut en lägenhet vi verkligen vill ha, så vi tar den och är helt plötsligt inflyttade. Den är stor, säkert en 5:a med stora mörka rum. Anders och Thomas pillar med några datorer som står i ett hörn i vardagsrummet, de håller på att ställa in inställningar och annat för alla kameror som är uppsatta överallt. Allt filmas utom köket och badrummet.

Jag gnäller lite över detta eftersom jag är extremt kameraskygg, men "måste vi så måste vi" typ.

När jag är ensam hemma senare och letar efter ngt, så hör jag plötsligt Olles röst "men, den ligger ju bakom dig katten!". Då har han tydligen suttit och tittat på mig på webcam jättelänge och följt varje steg jag tar. Och tydligen fanns det högtalare i lägenheten så jag kunde höra honom också *rycka på axlarna* jag hade iaf en känsla av att han och Anders bodde våningen under oss, förövrigt.

Thomas beslutar att vi ska sova i olika sovrum, jag blir ledsen över att han inte vill sova med mig och går igenom en typisk "tycker han inte om mig längre"-fas. Men så blir jag trotsig och tycker att "jaja men mitt rum är iaf finare än ditt!" och muttrar och surar lite.

När en vän ska sova över, vilket han tydligen skulle, så sover han då i min dubbelsäng med mig. Skitmysigt, ligger och håller om varann och bara trivs. Inget sexuellt eller så, bara vänskap. Thomas går ofta förbi dörröppningen för att se vad som pågår, han är misstänksam. Men vi bara ligger där och håller om varann.

Så kommer Thomas in och kysser mig, och sedan kysser vännen. För att se om vi smakar likadant och i så fall uppenbarligen har kyssts (?). Sedan går han ut igen. Jag ger vännen en menande blick och går ut till Thomas för att kolla läget och säga att allt är lugnt, finns inget att oroa sig för. Sedan går jag in och lägger mig igen.

Vi ligger och håller om varandra länge, och så säger jag typ "ååh vad skönt att kunna ligga så här och bara tycka om varandra, utan missförstånd eller sexuella baktankar eller nåt", "mm" säger vännen och tillägger "men gud vad det är upphetsande att veta att man inte _får_ göra ngt" och så känner jag att han har stånd. Jag blir irriterad, men så kan jag inte motstå att "peta" lite, för att göra honom ännu mer upphetsad och retas.

Sedan minns jag inte mer ;)

Etiketter: , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida