lördag 1 januari 2000

Hultsfred, flygplatsporr och nazisthundägg

Inaaatt jag drööömde nååågot som jag aaaldrig drööömt föruuut *skråla*

Jag, mamma, kompis Anders, kompis Martin, Jesper och några andra i kompisgänget åkte till Hultsfred. Det var mycket annorlunda mot hur det är egentligen, t ex fick man en "tomt" på 2x2 meter att sätta upp sitt tält på. Eftersom vi var ganska tidiga i kön fick jag och mamma tomt 22, Martin och Jesper fick 21.

Jag gnällde lite över att jag och mamma inte fick låna Martins bil att sova i..

Det var assvårt att hitta tomterna, man fick gå genom såna där gångar man går genom till ett plan man ska åka med på flygplatsen. Den gången delade sig i många olika andra gångar. Det satt skyltar vid alla "korsningar", där det stod åt vilket håll man skulle gå. T ex "tomt 20-25 -->" etc.

MEN på något sätt gick jag och mamma ändå fel. Vi delade på oss och jag kom till slut fram till en flygplatsväntsal (såg det ut som), där det var en "castingmänniska" som gav folk skådespelarjobb. Det fanns skärmar (ni vet sådana som de ibland använder på skolor för att ge elever info), som visade information om när nästa människa skulle gå in etc. MEN så kom jag på att detta var ett fake-ställe, där de bara försökte lura in småtjejer för att sedan sälja dem till porrindustrin.

Så jag gick därifrån efter att jag varnat alla tjejer jag såg där. Två tjejer jag mötte på utvägen trodde mig inte å gick in iaf, jaja, skyll er själva tänkte jag.

Till slut hittade jag plats 22, där min mamma satt och pratade med Jesper och Martin på plats 21. Det var stora gräsplaner som var indelade i ett rutmönster med stora siffror på. Alla gränser och siffror var målade med vit målarfärg på gräset. Jag pratade med folk omkring mig och det är det sista jag minns. Ingen musik, inga band ingenting :/

;)

Min andra dröm handlade om nåt dokusåpaliknande, på en båt. Kalle som blev utröstad ur BigBrother var där, och jag och några till. Jag minns att båten måste ha varit ganska stor, och var ganska mörk. Det fanns en bubbelpool på däck, där vi satt ibland och pratade.

Jag minns inte så mycket av den delen av drömmen, mer av nästa del:

Jag var på ett slags internat, där man bodde i små små rum. I ett av rummen bodde min väninna Lainisa och hon skröt med att hennes dator och synth (?) hade fått ett nytt skal, som var gult. Hon visade oxå hur hon ersatt sitt tangetbord med synthen, och vilka tangenter som motsvarade vilka mm. En annan på internatet var där oxå. En nazisttjej.

Nästan alla på internatskolan var nazister, elaka jävlar. T ex hon som hade själva skolan, och hennes dotter. Den dottern hade en hund som hon älskade, en liten en, med en vit fläck på ena skuldran. Den hade hon i ett stort terrarium (akvarium utan vatten) i sitt rum.

Av någon anledning skulle jag sno hunden, och döda honom. Jag snodde den från hennes terrarie, som förövrigt var fullt av ägg som andra hundar hade kläckt i sin äggpung. Jag sprang iväg med den lilla hunden (den hade en vit fläck på vänstra skuldran) längs en rak landsväg, grus inte asfalt. Allt utseplade sig på ett lantställe.

Samtidigt sprang ett svart föl efter mig.. som tydligen var mitt. Jag funderade hela tiden på om jag skulle rida på det ist, så det går fortare, men gjorde aldrig det.

Jag sprang till ägarinnans stall där jag slängde ifrån mig nazistskon (nu var det en sko, inte en hund) så att inte hennes man, som mötte mig, skulle se den. Han mötte mig vänligt och gick för nära skon, så jag låtsades att jag hittade den och sa typ "nämen vad är detta, är inte det din dotters sko?!". Han blev helt förtvivlad och ringde runt på hela skolan för att reda ut det hemska som hänt.

Sedan minns jag inte mer ;)

Vad jag skulle testa, med hjälp av HobbeN, var om jag kunde kontrollera mina drömmar och bestämma över vad jag ska göra i dem. Jag kan nämligen oftast i drömmen känna att det är en dröm. Men denna natt kan jag inte minnas att jag fick den känslan, och fick därmed inte - vad jag minns - chansen att testa. Det får bli nästa natt! :)

/Cat

[21:42]
Glömde en grej i drömmen om flygplatsgången. En man var mycket närgången mig och mamma. Vi blev mest irriterade, men jag förstod sedan att han var en ficktjuv. Han hade snott mammas bilnyckel och Martins mobiltelefon (Martin var fortfarande med då). Han hade inte tagit ngt från mig, men jag blev ARG ;)

[21:49]
Han gav tillbaka grejjerna, å bad om ursäkt.. Så, nu vet ni det oxå ;p Gonatt! /Cat

Etiketter: , , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida