måndag 1 januari 2001

Segelbåt, nylonshorts och jeans

Det var några nätter sedan jag drömde detta, så nu minns jag naturligtvis inte så mycket som jag skulle vilja.

Men jag och en vän gav oss iväg till hans segelbåt. Det var otroligt varmt, sommar. Det var på en strand med en stuga med ett fallet träd framför. Båten såg jag inte där.

Medan han och någon vän till honom (Jannejävel?) fixade med båten studsade jag runt på trädet medan en kille som jobbade där (stugan var ngt slags båthus) sa massa beundrande saker om mig, om hur sexig jag var etc. Jag kunde inte riktigt förstå varför, eftersom jag hade på mig mina rosa nylonshorts (?! hade sådana när jag var liten, men inte nu!).

När båten var redo hoppade jag på. Jag låg i nätstolen (en stol som fungerade som en hängmatta typ) framme i fören och kände mig så jääävla snygg och sexig och fri där ute på havet, med vinden i mitt hår och de två jobbandes med båten (eh..).

Jag var imponerad över hur FORT båten gick, jag var rädd för att vi skulle åka in i något. Båträdd som jag är var jag förvånad över att jag ändå kunde slappna av och dingla med benen.

Det var då lundwall/båtkompisen (de var i samma person plötsligt) påpekade att jag hade ett fint underliv. Min bak i nätstolen var i ansiktshöjd, tydligen, och han stod nu precis mellan mina ben och kollade.

Tydligen hade trosor och shorts åkt av när jag dök i vattnet innan (den händelsen var inte med i drömmen, det var bara något jag insåg i drömmen). Så jag fick väääldigt brått med att hitta mina jeans, som var otroligt svåra att hitta eftersom hela båten (som nu var stor som ett tåg och hade ett tak och massa hyllor) var fylld av jeans och folk. Jag hittade massa versioner och storlekar av jeans, som var snygga och fula och en del sönderklippta.

Det var sajn som hade klippt sönder en hel del jeans, för hon tyckte de tog för stor plats.

Nästan alla IRL ’02-människor var där, och var ganska irriterade över att jag bökade runt bland deras grejer när de försökte ha trevligt på IRL ’03.

Jag hittade tillslut ett par jeans med blommor på (usch!) som jag tog på mig tillfälligt.

Det var då jag upptäckte att vi körde på gator med båten. Jag var väldigt imponerad över att den som styrde kunde styra så exakt, båten hade någon centimeter från murarna på sidorna av gatorna.

För alla gator var naturligtvis inmurade.

Så körde vi in i den stora hissen för att komma upp till torget. Hmm..

Fortfarande gick allt supersnabbt, så "föraren" var mycket duktig tyckte jag.

Jag kom då på att jag var tvungen att SMSa båtägaren och berätta om denna coola dröm som han var med i, så jag SMSade som en galning till honom och berättade om allt i drömmen - i drömmen.

Alltså från drömmen till verkligheten SMSade jag.

Hmm.. sedan minns jag inte mer :/

Synd att jag inte skrev ner den dagen efter jag drömt den, eftersom jag då mindes den så exakt, med alla små detaljer och så.

*snörvel och slänga med flätorna*

Etiketter: , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida