tisdag 1 februari 2000

Kassettband, kärlek och svartsjuka

I natt drömde jag en mycket detaljerad och hemsk mardröm - som vanligt när jag drömmer.

Mina mardrömmar handlar i stort sett aldrig om hemska monster som jagar mig, eller att min familj dödas eller liknande, utan det handlar om känslomässiga saker - iaf de värsta mardrömmarna som lämnar spår i hjärnan när jag vaknat.

Denna natt var jag i min pappas hus i Brämhult i Borås. En ung obetydlig tjej här på lunar var med i drömmen (nej jag pratar med all säkerhet inte om dig, du behöver inte vara orolig :)), även min pojkvän Rude och en del andra.

Jag minns tyvärr inte allt, men denna unga person nästlade sig i alla fall in i drömmen på något sätt. Hon gav Rude brev, kassettband och annat som förklarade hennes känslor för honom - i hemlighet.

Kassettbanden innehöll sånger hon skrivit till honom, riktigt kärleksfulla, rosa, fluffiga sånger. Att hon alltid älskat honom, att det gjorde ont att se mig och honom tillsammans och att hon önskade att han älskade henne tillbaka etc.

Jag kom på honom med att lyssna på/läsa detta, och att han uppenbarligen blev rörd över det fina hon skrev och sjöng. Sa att jag inte tyckte om det, och han förklarade för mig att han ville umgås med henne, försöka göra henne glad - inget att oroa sig över.

Men jag märkte att han föll för henne, mer och mer för varje dag.

På en fest i drömmen satte hon sig på ett bord och började spela gitarr och sjunga direkt till honom, hon började gråta, han började gråta och gick fram till henne och kramade henne ömt.

Han satte sin panna mot hennes och såg henne djupt in i ögonen och sa att han älskade henne, och kysste henne. Hon blev naturligtvis överlycklig och kramade honom ägande och såg trotsigt och överlägset på mig över hans axel.

Jag stod bara och såg på.

Efter ett tag gick han fram mot mig för att göra slut (som om det behövdes), men jag gick bara därifrån.

Det värsta var att vi var alla tvungna att leva tillsammans i drömmen, jag kunde inte komma undan att se dem ihop - de var överallt, och jag kunde inte ens blunda för att slippa se dem.

Alla gratulerade dem och var glada för deras skull, och de klappade mig på huvudet och sa att jag snart skulle finna en ny.

Jag vaknade inte med världens bästa humör, drömmen påverkade mig rejält. Att se den man älskar och har älskat i 4 år lätt kunna lämna en för en liten lunarfjortis, är ganska påfrestande.

Som jag sagt förr är mina drömmar ganska övertygande, så jag "visste" att det var sant när jag vaknade. Men det gick över efter någon sekund så klart.

Men ändå, uscha *le*

Etiketter: , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida