onsdag 2 februari 2000

Dröm-SMS om vampyrer och annat

Hittade idag sparade SMS med "kom ihåg" om två drömmar jag drömde för någon natt sedan:

SMS 1:
Ölen, en miljon gratis avsugningar, en gratis paj, etc. I england på pub.

SMS 2:
Vampyrer, en huvudvampyrinna, jag och mamma åkte buss från myrås till stationen till Vbg. På stationen en tjej som var arg på servicen, speciellt arg på killen som kom med hennes "bulle" eftersom hon skulle åkt igår.

Ok, det jag minns nu är: Jag och mamma var i Borås, vid myråsskolan som ligger i Brämhult, och skulle åka buss till stationen för att ta oss till Varberg. Det var massa tjaffs med busschauffören om betalning och vart man skulle etc.

När vi kom fram till stationen fick vi sitta och vänta ett bra tag, och vi såg en tjej en bit bort som var ordentligt irriterad på servicen. En kille kom strax med hennes beställning hon gjort, en bulle (en sån med vaniljkräm i), och han får sig en riktig utskällning för att hon fortfarande inte fått komma hem, trots att hon hade biljett till ett tåg igår.

Sedan märktes det att hon var vampyr (eh?) och alla sprang i panik, jag och syrran (för nu var mamma syrran) låtsades vara vampyrer, så vi slapp undan dem.

Här följer en massa klurande och och jagande, och blödande och sugande etc. T ex i ett stort vackert hus, mycket vinröda tapeter, mattor och gardiner. Dammigt och mycket spindelväv - sååå coolt!! Det var vampyrernas näste, som vi av någon anledning var i.

Sedan, i en annan del av drömmen var jag ensam på en pub i england. Där såg jag ett graderat ölglas som var stort som en tunna, och jag frågade vad man använde det till. Någon köpte ett sådant fullt med öl, och beroende på hur mycket han orkade dricka så fick han olika saker.

Vid första strecket i glaset får man en gratis paj, vid andra får man 10 gratis böcker, vid tredje blablabla - mer hela tiden, och det sista gav "en miljon gratis avsugningar" ;)

Det är allt jag minns!

Etiketter: , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida