fredag 7 januari 2000

SMS-maskin, internatskola och buss

.. minns inte mycket, men det innehöll ngt konstigt om nån SMS-maskin som jag använde för att diskutera med en kille som inte vill ha kontakt med mig längre (IRL asså, i drömmen var han tydligen ok med att prata igen).. knasigt..

Först var han IRL i rummet (ett kontor på en internatskola jag hade börjat på), å kände sig antagligen för oartig om han skulle ignorera mig, så han kallpratade lite, sedan stack han och jag fick prata med honom via SMS-maskinen istället.. tills han kom hem till sin flickvän och han inte fick prata längre. Hmm..

Förövrigt var det svårt att välja mellan den internatskolan och en annan som låg ute i nån förort till Varberg - fick åka dit med buss.

Jaja, knäppt man kan drömma ibland..

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida