torsdag 6 januari 2000

Präriehattar, snattare och maffian

Inatt drömde jag ngt.. hmm.. udda? "För en gångs skull" kan jag knappast tillägga eftersom jag alltid drömmer knäppa grejer. Jag minns dock bara i stora drag vad som hände, trots att jag i drömmen sa till mig själv att jag måste minnas den ordentligt ;)

Jag drömde att jag och min vän mrblonde var i en stor affär som sålde vanliga saker som präriehattar och annat. Hela drömmen gick ut på att jag snodde grejer, först små saker, sedan blev det värre och värre.

Det började med att jag snodde en präriehatt, en handväska och en termos från denna affär. Vi stack därifrån med ägaren hack i häl. Jag gömde mig i ett buskage tills ägren sprungit förbi.

Därefter minns jag bara att jag snodde fler och fler grejjer från de olika ställen jag sprang förbi. Jag fick fler och fler fienden som försökte få tag i mig.

Vid ett tillfälle, efter en lång jakt i en geggig regnskog, fick de tag på mig. De låste in mig i ett hus, som de sedan flög iväg med i en helikopter ;)

Ja, det är allt jag minns just nu, förutom skottsalvorna mellan husen när jag hade råkat reta upp maffian.. hmm ;)

Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida