tisdag 4 januari 2000

Pappas byxor

Kort om det lilla jag minns från nattens dröm: Jag var hemma hos min pappa och skulle gå å lägga mig, när jag kom på att jag ville kolla en grej först, så jag skulle sätta på mig mina byxor igen.

Jag hörde pappa komma upp från nedervåningen och fick stressa på mig byxorna utan ngt under, då kom jag precis på att jag inte ens hade byxor med mig - utan kjol (jag använder inte ens kjol) å att jag satt på mig pappas byxor, vilket han oxå påpekade skrattande när han kom upp.

Fy så generad jag blev - men vet inte varför. Så pinsamt var det ju inte? *knasit*

Handlade mycket om att jag skulle hinna spela in en grej på deras video oxå, men att det strulade med att hitta ett ledigt band.. jaja.. minns som sagt inte så mycket ;) sov skitdåligt inatt..

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida