onsdag 5 januari 2000

Mardrömmar

Drömde mardrömmar inatt, igen, helvete. Varför kan jag inte få lugna nätter?! Detta var värre än det brukar vara, för det handlade om folk jag känner, som jag vaknade med ett oerhört agg mot..

Första, minst mariga drömmen, handlade om att jag hade fest. De som var där var Jontemannen och Haloproject och folk jag inte känner i stort sett.

Det var en lyckad fest, å jag gick in på mitt rum för att byta trosor av nån anledning. Så jag gick runt näck därinne, då Jontemannen gick in och såg mig. Jag skylde mig och skällde generat på honom. Han sa "haha, fan va häftigt" å flabbade på vägen ut ur rummet.

Konstigt nog var jag mest generad över att jag inte hade rakat/trimmat mig, ööh.. men jaja, jag var redan irriterad när han gjorde likadant en gång till, och gick ut med ungefär samma kommentarer "haha, coolt, det här var ju kul!" å flabbade etc.

Tredje gången dörren öppnades så hade han dragit med sig Haloproject med orden "du måste SE detta!" och mycket skratt. Halo hade en kamera, och han tog en bild på min mittersta del med ett mycket nöjt ansiktsuttryck. Då small det! Helvete va förbannad jag blev. Skrek och gormade och rev ner Halos bandspelare, som var nån slags dator som framkallade bilderna (eh?). Den gick i tusen bitar och jag stack från festen mycket upprörd och förbannad på de respektlösa killarna.

Halo skrek "jävla subba, är man med i leken får man leken tåla, vi brukar ju göra så här!" efter mig. Hmm ;)

Jag var mest besviken på Jontemannen, han är ju inte sån IRL (jag känner inte ens Halo IRL, men jag anar att han inte heller är sån ;)), - men "hur kan man GÖRA så?" skrek jag för mig själv hela tiden.

När jag gått en arg promenad och lugnat ner mig lite iaf, kom jag tillbaka till en tom lägenhet. Jag gissade att allihop hade gått för att de var sura på mig och min reaktion. Så jag gick och letade efter dem. Hittade dem inte, men när jag kom tillbaka igen så var allihop där, om än på väg att somna på golvet.

Jag frågade Halo vad hans bandspelare kostade, han svarade surt att den kostade runt 20000 kronor, och var specialtillverkad etc. etc. han var skitförbannad på mig. Jag försökte förklara att jag var förbannad på honom oxå, han får ju skylla sig själv om han är så dum att han tar nakenbilder på mig.

Hela tiden stod Jontemannen å glodde argt på mig..

Minns inte mer. Inte mer än att jag vaknade förbannad på dem båda ;)

Usch, vilken mardröm, öh ;) men som sagt, jag drömde värre senare.

*kram* på Jontemannen och Haloproject, det arga gick över så fort jag insåg att det var en dröm *lova* ;)

Dröm #2:

Jag drömde att Jesper/Rude/sambo hade gjort någon slags omformattering av hårddiskarna på jobbet, där jag var med tydligen, så att han fick upp sin gamla ICQ-databas (hur nu det gick till, hrrm). "Oj, den sträcker ju sig flera år bakåt! Till 96!". Då krävde jag att få läsa den delen han hade raderat från en "viss händelse" för nåt år sedan, mellan honom och en tjej.. han försökte på alla sätt han kunde övertala mig att jag inte skulle göra det, att jag bara skulle bli ledsen igen, eller att jag inte skulle hitta ngt nytt ändå etc. Men jag sa lugnt "har du inget nytt att dölja spelar det väl ingen roll om jag läser den?"

Tillslut, när han stack iväg med bussen (? han åker aldrig buss..), kunde jag läsa den. Där hittade jag allt jag varit rädd för.. att de visst träffats bakom min rygg, att de visst gjort saker, att de visst hade kontakt fortfarande etc. ALLT jag var rädd för och lite till, även saker jag inte hade kunnat ana eller gissa. Som att de legat i vår säng när jag jobbat etc..

Säkert inte lätt för er att förstå hur jobbig denna drömmen var..

Men ni som hört mig berätta om den händelsen för några år sedan, kanske förstår hur jävla jobbig denna drömmen var för mig. Så verkligt som jag alltid drömmer oxå.. skitjobbigt, jag vaknade gång på gång, men fortsatte ändå drömma den drömmen när jag somnade om.. var förbannad på Jesper, och ledsen som fan.

Han fick trösta mig när jag vaknade, förklara att det bara var en dröm etc.. ni vet som de gör på filmer ;)

*kram* på Jesper, älskar dig vettu.. men gör inte så mot mig i mina drömmar ;)

Mina mardrömmar handlar oftast om svek och lögner, det är det värsta som kan hända mig känns det som..

Etiketter: , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida