fredag 1 januari 1999

Guds straff, muterade möss och malar

En dröm jag drömde för ett tag sedan, kom å tänka på den nu. Den är starkt förkortad, jag drömmer alltid med en massa detaljer, så jag måste förkorta lite:

Det bröjade med att jag var i en affär å gick mellan hyllorna, när jag gick i en "korridor" mellan hyllorna stod det en vacker tjej där som speglade sig oavbrutet i en svartglansig reklamskylt som hängde från taket. Jag tänkte inte mer på det än "jaja det räcker nu ytliga jävel" å gick vidare. När jag gick igenom den "korridoren" igen en lång stund senare stod hon fortfarande där å speglade sig. Tydligen gav jag ifrån mig ett nedvärderande fnys eller nåt, för hon blev skitförbannad å vräkte ur sig en massa svordomar och skällde på mig, att bara för att jag var ful å hemsk skulle inte jag missunna andra skönhet. Hennes mamma närmade sig (de var otroligt lika), och hon var oxå arg för att jag gett mig på hennes dotter. De båda predikade för mig om Guds straff och en massa andra religiösa saker. Tydligen tillhörde de en otroligt religiös sekt (det var inte kristendom och inte heller någon annan känd religion) och babblade på för att omvända mig. De sa även saker som att "du kan ju varken sy eller laga mat, hur ska du någonsin blablabla", det slutade med att mamman (som jag drömde hade varit tyst hela tiden, trots att hon oxå babblat) gav mig ett syset och sa att "det där kan du ju träna på" nedvärderande och så gick de.

Senare kom jag hem och hittade mina gamla möss (jag hade möss när jag var yngre) i ett terrarium i min garderob, de hade levt där sedan jag glömde av dem där för 10 år sedan (inte i verkligheten asså) och nu var de många, slöa, och en del var ihopväxta (de låg som i en slemmig puppa med ådror på utsidan) eller döda av misskötsel. Jag slängde dem i mammas papperskorg (nu var jag hos mamma plötsligt).

Senare var jag hemma hos min pappa, som egentligen var Rude (min sambo och kärlek), och kollade på hans fiskar. De var jättefula, men jag sa att jag tyckte de var fina. Jag gick in på toaletten och såg någa konstiga, små, gröna fiskar på sidan av handfatet i en liten, liten pöl av vatten och frågade varför de låg där. Rude/Pappa kom in å förklarade att de var ödlor egentligen, men med små små ben som knappt syntes - så han visade dem. Då tog jag upp dem allihop och stoppade dem i munnen. Han reagerade inte på det alls, utan gick ut. Men så kände jag att de rörde på sig i munnen (som om det var konstigt) så jag spottade ut dem i handfatet, men fick inte ut alla på en gång utan fick spotta många ggr (de simmade "mot salivströmmen" i munnen). Sist hade jag bara en kvar i munnen, som plötsligt var en mal (en sån som har en sugpropp till mun) som hade sugit sig fast på piercingen. Jag gapade å kollade hur den satt å försökte ta bort den. Då var den plötsligt en blodigel som bitit sig fast i tungan.

Där vaknade jag av klockan ;)

Etiketter: , , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida