lördag 9 januari 1999

Dunk, plastband och adrenalin

Jag drömde nåt annat för några nätter sedan, en otroligt lång och invecklad dröm, minns dock inte mycket.. Det var som nån slags "dunk-lek" men på blodigt allvar.

Man började i ett hyreshus, i källaren. Man visste att motståndarna fanns i samma hus, i samma källare, så det gällde att springa som fan och gömma sig någon annanstans i hyreshusområdet. Området och husen såg väldigt typiska ut, inte något fräckt alls, bara grå betong. Ganska likt Hässleholmen i Borås när jag bodde där för typ 10 år sedan ;)

Jag sprang iväg ut på gården mellan alla hyreshus, och gömde mig mellan några hyllor. Hyllorna var stora, långa och höga. Precis som på ett stort lager. De förvarade rullar av plastband.

Minns ni på dagis/lekis de där centimeterbreda plastbanden i olika färger som man använde till massa saker, som att fläta etc.? Massa sådana rullar låg i dessa hyllor. Jag gömde mig bland de röda och tog några, för jag "visste" att jag skulle få användning för dem någon gång. Använde dem aldrig.

Sedan startade jag en eld i en av hyllorna, så att jag skulle uppbehålla mina förföljare.. de jobbade som fan med att släcka elden medans jag sprang vidare. Mycket ofta sprang man in i andra hyreshus och kollade ut på balkongen, blev upptäckt och fick fly vidare. Alla hus och lägenheter var tomma och olåsta, mycket kul att springa runt där faktiskt.

Hela drömmen gick ut på att man sprang och gömde sig, kollade i kikare på de andra som förföljde en, etc. Otroligt rolig lek, adrenalinet pumpar och hjärtat bankar. Vad som skulle hända när de tog fast en visste jag inte, men illa måste det ha varit, för fan vad rädd man var!

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida