lördag 2 januari 1999

Antikbutik, Jävulen och incest

I natt drömde jag något väldigt knasigt - inte ovanligt när det gäller mig.

Jag var i en antikbutik och kollade på silversaker, jag fastnade för en antik silversamling med smycken och bestick och annat smått å gott.

Bara för att visa hur noga jag minns detaljer i mina drömmar kan jag beskriva att samlingen innehöll: salladsbestick som såg jättegamla ut, silver-Bismarksmycken, någon slags kaffepanna (öh?) å liknande. Allt var oputsat och såg därför extra illa ut - men fan vad jag ville ha det!

Jag som inte är intresserad av sånt alls IRL. Hur som helst så kostade den något jätterimligt som typ 2300 kronor.. eh.. iaf, jag sprang hem och tjatade på Jesper om att jag ville köpa den (av någon anledning hade vi delad ekonomi i drömmen - det har vi inte IRL) och fick tillslut som jag ville - för att han är ett offer (internskämt, hehe).

Jag gick tillbaka till butiken med en av mina nära vänner, låt oss kalla honom Bernt-Göran, för att köpa samlingen och ta hem den (väger ju en del).

Tanten förklarade då för oss att den kostade 9870 kronor, jag hade missförstått henne och blev förtvivlad. Men jag funderade ändå på att köpa den, tyckte jag kunde strunta i semestern vi höll på att spara till, eh.. jaja.. iaf.. sedan är det lite luddigt:

När tanten skrev kvittot så var det som om jag hade sålt min själ till djävulen - så som man ser det på film - tanten förvandlades till en häxa (otroligt vacker och otroligt elak) och skrattade sitt häxskratt medans omgivningen förvandlades, och rök kom in och läbbigt ljus och.. sånt. Jättemysko.

Men sedan var den delen av drömmen slut, det hände liksom inget mer spännande, utan det slutade med att jag och Bernt-Göran lade oss ner på en antik soffa som stod längs med en vägg (med astuffa tapeter!). Han halvsatt och jag lutade mig mot honom, typ låg halvt på honom (med ryggen mot honom). Då var jag helt plötsligt naken och han skulle "busa" med mig och låtsas som om han skulle göra närmanden, hans hand gled upprepande mot mitt.. mellanparti för att pilla.

Måste tillägga att detta är en gammal vän till mig som jag aldrig drömt om förut, vi är mer som syskon än kompisar, å känns liksom som.. incest att ens drömma om en sådan sak. Bläääk! ;p

Han skrattade generat och ursäktande varje gång jag slog bort handen, men en gång lyckades han "pilla in" sitt finger och jag spratt upp å skällde på honom (mest för att jag var generad över att jag var våt). Han borde ju inte göra så när hans flickvän, låt oss kalla henne Greta, är bortrest. Han skämdes och slickade på sitt finger och sa massa grova saker.. eh.

Ja, iaf, sedan när jag kom hem så hade jag massa kasst samvete, skulle jag berätta för Jesper eller ej? Jag berättade, han gjorde slut, och jag krossades å vaknade.

Hmm.. ja.. sådana är mina drömmar ibland.. eh ;)

Etiketter: , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida